Nieuws

29/07/2019 – Verras met een cadeau set van Abidis!

Kom gerust eens langs voor meer informatie. Altijd welkom!

15/07/2019 – Wist je dat…

Abidis de ideale behandeling heeft voor elk huidtype?
Neem gerust contact op voor meer informatie!

06/07/2019 – Bescherm je huid tegen zonnestraling 365 dagen per jaar!

Zonlicht is goed voor de mens en is zelfs een levensvoorwaarde, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn.

25/06/2019 – Reinig je dagelijks je gelaat?

Zeker doen om een gezonde en stralende huid te behouden!
Abidis biedt een breed gamma aan reinigingsproducten aan voor elk huidtype.

All Wellness

18/06/2019 – Hydrateer je de oogcontourzone ook?

Omdat de huid hier heel fijn is en dus ook heel kwetsbaar, heeft deze zone zeker meer aandacht nodig. Abidis biedt hiervoor de ideale behandeling aan!
Boek alvast je afspraak voor een gelaatsverzorging en vraag naar een oogcontourverzorging!

All Wellness

11/06/2019 – Wist je dat Vitamine C een zeer gunstige invloed op de huid heeft?

Deze antioxidant hydrateert de huid, maakt deze egaler en laat haar stralen.
Bovendien biedt het bescherming tegen uv-stralen en bestrijdt het de huidveroudering!
Boek nu een afspraak voor een gelaatsverzorging met vitamine C!

All Wellness

04/06/2019 – Kamp je met een beschadigde huid?

Dan moet deze zo snel mogelijk hersteld worden!
Onze herstructurerende crème ECLATIUM zorgt voor een diepgaand herstel en is geschikt voor de gevoelige en rijpe huid.
Boek alvast je afspraak voor een volledige gelaatsverzorging en ervaar het zelf!

All Wellness

28/05/2019 – Bestrijding vroegtijdige huidveroudering? Bij All Wellness!

All Wellness

14/05/2019 – Wist je dat… je ook ’s avonds je behandeling kan inplannen, week en weekend! Boek snel je afspraak, telefonisch of online!

All Wellness

05/05/2019 – Exclusief evenement met de Sugar Queen Lina Kennedy! Go for gold in suikerontharing! Fantastisch!

01/05/2019 – Meimaand is verwenmaand bij All Wellness!
Boek een afspraak voor suikerontharing in mei en ontvang 10% korting op je behandeling! Ideaal voor een eerste kennismaking

All Wellness

20/04/2019 – Op 12 mei worden alle mama’s in de bloemetjes gezet! Verras moeder met een origineel cadeau van All Wellness!

All Wellness

16/04/2019 – Het mooie weer komt eraan! Wacht niet te lang en bescherm je huid tegen de zon.
Abidis biedt de ideale bescherming de hele dag door!

All Wellness

13/03/2019 – Start nu met suikerontharing en geniet van minder haar tegen de zomer! 100% natuurlijk en hygiënisch. Voor hem en haar!

28/02/2019 – Naast een goede huidverzorging thuis is een professionele gelaatsverzorging om de 6 weken in een schoonheidsinstituut, een echte aanrader!

Abidis

28/02/2019 – Body sugaring is ontharen en verzorgen in 1! Maak snel uw afspraak en ervaar het zelf!

suikerontharing

26/02/2019 – Laat je verwennen bij All Wellness en geniet van een gelaatsverzorging op maat!

Huidverbeterende producten voor elk huidtype!

All Wellness

10/02/2019 – Fibromyalgie: ontspanningsmassage ter bevordering van de nachtrust.

Je afspraak ’s avonds bij All Wellness? Dat kan!

All Wellness

03/02/2019 – Dagcrème op gelaat aanbrengen?

Vergeet de hals en decolleté niet! Wanneer de tekenen van ouderdom beginnen, is het belangrijk om ook deze zones evenwaardig te behandelen. Dus dagcrème ook in deze gebieden goed aanbrengen!

Abidis

28/01/2019 – Wist je dat…

met Abidis elk huidtype op een gepersonaliseerde manier kan behandeld worden dankzij actieve concentraten die doeltreffende, werkzame stoffen bevatten? Met een spectaculair resultaat!

Abidis

20/01/2019 – Ontdek ons gamma voor de gevoelige huid!

Abidis

12/11/2018 – Met Abidis, meer dan een standaard behandeling!

Oudenaarde

Abidis biedt meer dan een standaard behandeling! Wij behandelen elke klant, elke huid en elke imperfectie op een specifieke en gepersonaliseerde manier.

Abidis heeft een breed gamma van huidverbeterende, cosmeceutische en resultaatgerichte producten:

  • 100% vrij van parabenen
  • 100% vrij van stoffen van dierlijke oorsprong
  • niet getest op dieren

Alle producten worden tevens vervaardigd met kwaliteitsingredediënten van de laatste generatie. In combinatie met de nieuwste werkmethodes op het gebied van esthetische ontwikkelingen laat dit ons toe om elk huidprobleem efficiënt te behandelen.

28/10/2018 – De gevoelige huid, wat zijn de redenen?

Oudenaarde

In het algemeen wordt met de term “gevoelige huid” een toestand van de huid bedoeld die een verlaagde stimulatiedrempel versus irriterende reacties laat zien. Gevoeligheid van de huid wordt beïnvloed door endogene individuele factoren (zoals bepaalde systemische ziekten), maar ook door exogene factoren zoals het weer en de seizoenen. Bovendien kunnen blootstelling aan UV-straling, frequent contact met water, oplosmiddelen en huidpeelings tot een verhoogde gevoeligheid van de huid leiden.

Een van de fundamentele oorzaken is de verandering van de lipidenbarriére, die ervoor zorgt dat de vreemde irriterende stoffen (vervuiling, zeep, etc…) gemakkelijk door deze lipidenbarriére heen komen, tot aan de dermis, waar ze worden opgemerkt door de Langerhanscellen die ze als vreemd herkennen en de beveiliging van het immuunsysteem in werking stellen.

Typische zichtbare tekenen van een gevoelige huid zijn: roodheid, zwelling, huidschilfers of eczeem.

Ons doel als schoonheidsspecialiste is het herstellen van de hydrolipide barriére en verminderen van de gevoeligheid door de juiste, speciaal ontwikkelde producten van Abidis voor de gevoelige huid toe te passen.

19/10/2018 – 5 redenen waarom het belangrijk is om regelmatig een schoonheidsinstituut te bezoeken

Oudenaarde

Het wordt behoorlijk koel buiten en dit heeft een impact op onze huid. Daarom is het belangrijk om je huid extra te verzorgen. Hierbij 5 goede redenen waarom je best regelmatig een afspraak maakt bij jouw Abidis schoonheidsinstituut.

1. Pak huidproblemen aan

Een schoonheidsspecialiste analyseert en bestudeert jouw huid, en stelt samen met jou een behandelingsplan op. Als je een huidprobleem wilt aanpakken, moet je je realiseren dat dit niet meteen opgelost is. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn gecombineerd met de juiste producten thuis.

2. Vraag advies aan een schoonheidsspecialiste, de expert in het vak

De Abidis schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in de huid en heeft de nodige kennis in huis over de Abidis producten. Zij kan je doelgericht advies geven, afgestemd op je persoonlijke noden en behoeften.

3. Las een me-time momentje in

Tijdens een schoonheidsbehandeling kan je even tijd nemen voor jezelf: ontspannen, relaxen en gewoon genieten. Abidis biedt huidverbeterende behandelingen die aangenaam en ontspannend aanvoelen. Wist je dat iedere behandeling gepaard gaat met een massage? Heerlijk! Zeker als je weet dat tijdens een gezichtsmassage de bloedcirculatie gestimuleerd wordt, afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden en stressfactoren gereduceerd worden.

4. Bestrijd vroegtijdige huidveroudering

Wist je dat huidveroudering start op de leeftijd van 25 jaar? Een schoonheidsspecialiste is de aangewezen persoon om de kwaliteit van de huid te verbeteren. De eerste tekenen van huidveroudering zijn: fijne lijntjes, doffe teint en vertraging van de bloedcirculatie. Al deze onderdelen worden aangepakt tijdens een gelaatsverzorging op maat.

5. Behoud een gezonde huid

Tijdens een gelaatsverzorging wordt de huid onder de loep genomen. Verdachte vlekjes worden opgemerkt ook op plaatsen die jij misschien niet dagelijks bekijkt. Zoals de haarlijn, rond de oren, in je nek. De schoonheidsspecialiste zal je doelgericht doorverwijzen bij twijfel.

TIP: het Abidis team adviseert je om één keer per zes weken een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling. Dit is het perfecte tijdsspanne tussen twee behandelingen en thuis kan je verder aan de slag met de Abidis producten voor thuisgebruik.


12/10/2018 – Bestrijd vroegtijdige huidveroudering!

Oudenaarde

Fijne lijntjes, die verschijnen in de gebieden met de grootste spanning vanwege expressiebewegingen, veranderen in rimpels wanneer ze extra getekend worden door slapheid. Het kan enerzijds een genetische aanleg zijn voor rimpels en anderzijds kunnen bewegingsrimpels gevormd worden aangezien de spieren van ons gezicht continu in beweging zijn.

ANTI-AGE SYSTEM is samengesteld uit een compleet scala aan gespecialiseerde producten voor de strijd tegen huidveroudering.

Deze lijn is samengesteld met de nieuwste werkzame stoffen die een bewezen werkzaamheid hebben bij de behandeling van de rijpere, vermoeide huid, de huid zonder vitaliteit en de huid die geteisterd is door externe invloeden.

De lijn biedt een hoge variëteit aan stoffen die ontwikkeld zijn om de vorming van verschillende soorten rimpels te bestrijden. Op zijn beurt zal de synergetische werking ervan epidermaal herstel en epidermale verdichting mogelijk maken waardoor de huid verjongt en de verloren glans terugkrijgt.