Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelbehandeling
met heerlijk geurende kruiden om
lichaam en geest in balans te brengen

Wat zijn kruidenstempels?

Kruidenstempels zijn katoenen of linnen zakjes, gevuld met een kruidenmengeling, waarmee een ontspannende of stimulerende massage kan uitgevoerd worden. Naast de reinigende eigenschappen die kruidenstempels bezitten, zorgen de warmte van de stempels en de heerlijk geurende kruiden ervoor dat lichaam en geest opnieuw volledig in balans komen.

Wist je dat een kruidenstempel 10 verschillende kruiden bevat? Lees meer

Welke zijn de gunstige effecten?

De gunstige effecten van deze behandeling zijn veelvuldig: niet alleen activeren zij de stofwisseling en verbeteren zij de bloedsomloop, de kruiden regenereren en verzorgen de huid en dit op intensieve wijze. Zij dragen bijgevolg bij tot het versterken van het immuunsysteem. Ook bij spier- en gewrichtspijnen zorgen zij voor verlichting.

Het warme linnen van de stempels heeft een licht peelend effect op de huid en optimaliseert de opname van de kruiden die diep in het onderliggend weefsel doordringen, zelfs tot in de organen. Deze massage stimuleert het lichaam zodat het beter functioneert en brengt het tegelijkertijd tot rust. Vandaar dat deze behandeling aanzien wordt als één van de meest doordringende.

Voor wie?

Deze behandeling is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand is. Dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s ontspant niet alleen het lichaam, maar zorgt de toevoer van nieuwe energie voor een mentale boost.

Geniet van deze unieke ervaring!